El Dràstik Punkaires, ja és una realitat!


A Granollers neix un nou projecte cultural, la nova seu social del Col·lectiu Punkaires i de l’Arcada Koncerts. Unim forces per crear el que serà el nou espai autogestionat destinat a l’underground i als projectes socials, el DRÀSTIK PUNKAIRE.

Aquest projecte s’inicia per la falta d’un espai propi amb les condicions per poder desenvolupar les nostres activitats, un lloc on poder agrupar-nos, debatre i compartir experiències. Tot i no tenir un espai propi, els dos col·lectius no em estat parats, sinó tot el contrari, els Punkaires fa quatre anys que organitzen activitats entre el Campanar de Canovelles i el Vallès en general. Per part de l’Arcada Koncerts, fa 20 anys que organitzen mogudes, entre el Festival Fusiònica, el Dràstik i aquest any amb la segona edició del festival MiniBeat de Granollers. S’han mogut organitzant concerts per l’InCívic Zone de St. Feliu de Codines (segona casa), per la Roca el Vallès, per Lliçà d’Amunt, per Parets, per Montornès, per St. Feliu de Guíxols, per Manresa, per Barcelona i fins i tot per Granollers. Ara a arribat el moment de parar de donar voltes i centrar-se en un espai, serà l’edat?

Doncs, per tirar endavant aquest projecte, ens fa falta el suport de la gent, de molta gent, gent inquieta i inconformista del Vallès, rodalies i el món mundial, com més gent siguem, més força tindrem i més ens farem sentir. El DRÀSTIK PUNKAIRE serà un espai privat i sense ànim de lucre, un espai obert únicament per als socis i sota el paraigua de l’Associació de l’Arcada Koncerts. Per poder participar d’aquest projecte únic a la zona, tansols caldrà que et facis soci i omplir un formulari amb les teves dades, que seran inteansferibles a tercers, i una aportació de 5 euros. Es una iniciativa que comença entre els dos col·lectius, on tots els socis i podràn participar activament. Serà un espai privat on només si podrà accedir amb el carnet de soci. Actualment ja tenim el local a Granollers, prop de l’estació de tren de Canovelles, amb un espai de 90 m2 on s’haurà de fer alguna petita reforma.

El tret de sortida al projecte es donarà durant la celebració del 4art aniversari del Col.lectiu Punkaires, el 4 de febrer al Campanar de Canovelles, on aprofitarem per començar a donar els primers carnets als socis del DRÀSTIK PUNKAIRE.

Segons ens deia un avi, hi han tres maneres d’encarar les coses: mirar com passen, preguntar-se perquè passen i la d’assegurar-se de què passin, nosaltres anem per la tercera, ja que ja n’estem farts de les altres dues opcions. Tenim il·lusió i moltes energies posades en aquest projecte, sabem que no serà fàcil, però amb el respecte com a base, podrem arribar a assolir els nostres somnis. Perquè si no ens deixen somiar, no els deixarem dormir. Salut!