Primeres confirmacions i entrades a la venda pel MiniBeat 2020

El Festival MiniBeat confirma les primeres bandes per la pròxima edició, que ja serà la cinquena, que se celebrarà el 10 de maig del 2020 i anuncia l’inici de la venda d’entrades online. Azucarillo KingsTokyo Sex Destruction i Rombo, conformen la primera llista de noms per començar a somiar. El MiniBeat és un festival on es prioritzen les activitats que transmeten noves sensacions per compartir en família, un espai per crear nous adeptes al fascinant món de la música i la cultura underground.

La cinquena edició del festival tindrà lloc, com cada any, al recinte de la Roca Umbert, una antiga fàbrica tèxtil reconvertida en la Fàbrica de les Arts de Granollers. S’obriran les portes a les 10.30 del matí i es clourà a les 19.00h. A partir d’avui ja estan a la venda les entrades per aquesta edició, que consolida el MiniBeat com una aposta arriscada però amb forta projecció, dinamitzant la cultura musical familiar alternativa.

Fent una breu descripció de les primeres confirmacions, estem molt contents d’anunciar als Azucarillo Kings, una banda que teníem pendent de portar a un dels nostres saraus de l’Arcada Koncerts,  portem 23 anys al món de la faràndula, i que finalment es farà realitat. Els Azucarillo Kings, vint anys després de la publicació del seu primer disc, cansats del tedi estival de Miami, fastiguejats de passar cada putu matí a platges de sorra blanca i piscines en hotels de luxe, farts de jugar al minigolf i inflar-se a Dry Martinis, amb l’únic al·licient vital de repassar, de tant en tant, la cotització en borsa de totes les empreses que componen el poderós i fosc holding empresarial dels Azucarillo Kings, cansats en definitiva d’una vida NORMAL, Azucarillo, Galactican Jungle, Brady de Groom, Dr.Quiroga i Lonely Tasies, han decidit tornar a barrejar-se amb la plebs i venir al pròxim  MiniBeat. Per a això, ajudats pels seus coachers, secretaris, psicòlegs personals i farmacèutics a sou, i molt especialment pel mag dels pegats, Marc Vila, els nostres amics han desenterrat el repertori que tantes cames han fet ballar. Porteu calçat esportiu, muda i un parell de desfibril·ladors.

Seguim amb els Tokyo Sex Destruction,  banda del segell BCore, on en locals perduts de Vilanova D.C. neix aquest quartet que bé podria ser de Seattle. Garatge, punk i soul són els tres ingredients principals dels germans Sinclair, que tenen en els seus directes una de les seves principals armes. Musicalment parlant, els trobarem similituds amb The Sonics, Sly And The Family Stone i MC5, i estèticament pensarem en The (International) Noise Conspiracy o The Make Up. Però Tokyo Sex Destruction van més enllà; perquè són més salvatges i més sexuals en directe, i perquè les seves vides transcorren íntimament lligades als cànons ideològics de grups d’alliberament nordamericans com els Panteres Negres i als manifestos de Le Red Soul Communitee.

Per acabar amb les primeres bandes que anunciem, us presentem a Rombo, una banda del segell Indian Runners que va néixer accidentalment en un sopar l’estiu del i on de seguida van començar a sortir les primeres cançons, que van publicar al febrer del 2015 en un disc homònim, produït per David Rodríguez (La Estrella de David, La Bien Querida, Beef…). Durant aquest temps, Rombo ha tocat en festivals de música independent i ara tornen als escenaris per presentar-nos  el seu segon disc Clara Montse Núria, amb més cançons de pop lluminós.

ww.minibeat.cat