Recopilatori bandes Dràstik Punkaires // VOL.01

Hola socis del Dràstik Punkaires, fa temps que no teniu notícies nostres, amb la merda del virus aquest, tot està més parat que el tato. Escrivim quatre línies per comunicar una nova acció que portem de cap, i ens agradaria la implicació de tots, socis, amics i enemics.

La idea és fer un recopilatori de música amb totes les bandes que vulguin col·laborar donant suport al Dràstik Punkaires. Tots els temes que ens arribin els pujarem al bandcamp on els interessats el podran descarregar per un mòdic preu.

Per participar-hi només farà falta que ens envieu: nom de la banda, descripció de dues línies, imatge i el tema preferiblement en format WAV. Ens agradaria temes inèdits, rareses o cares B (no és imprescindible). Amb la informació de les bandes farem la promo del recopilatori online i offline.

Totes les bandes que vau actuar al festival “Dràstik Punkaires Fest!. tot per un sostre” del passat desembre i els que participeu en aquest recopilatori, un cop s’activi el Dràstik Punkaires, tindreu un espai on anar a actuar i ajudar a activar l’escena underground.

+ Per enviar el material -> mail DRÀSTIK PUNKAIRES
+ Per enviar el tema -> wetransfer o similar
+ Teniu temps fins 31 de maig 2020!!

A cuidar-se, hardcore, punk i fuet!
Salut i gràcies per anticipat
Dràstik Punkaires
#alamerdalocomercial #voleméscanya #dràstikpunkaires

COMUNICAT DRÀSTIK PUNKAIRES

PD. Portada provisional…