Comunicat oficial del Festival MiniBeat sobre el tercer ajornament

A causa de l’emergència sanitària actual i després de valorar totes les opcions possibles, els organitzadors del Festival MiniBeat, l’associació l’Arcada Koncerts i l’Ajuntament de Granollers, hem decidit de posposar la 5a edició al diumenge 19 de setembre del 2021. Tot i que la situació millora, el sector cultural es mantenen unes fortes restriccions que ens fan inviables la celebració amb unes mínimes condicions. A l’espera que aquesta vegada sigui la definitiva, tant per la nostra salut mental, com per la de les bandes, artistes i col·lectius participants.

En l’actual situació se’ns ha fet impossible de trobar la manera de què el Festival MiniBeat no perdi la seva essència, la seva finalitat, que no és més que transmetre als més petits els valors de la música alternativa i de qualitat. Que els nostres fills valorin la música pel que transmet i no per les seves vendes, i que l’actitud és fonamental per encarar les situacions adverses com amb la que estem immersos actualment.

El Festival MiniBeat consta d’una sèrie de concerts i activitats, que són impossibles de dur a terme asseguts en cadires i respectant la distància de seguretat que marquen les autoritats. La música del MiniBeat necessita el contacte, necessita llibertat de moviments, necessita la calor i la vitalitat dels més petits sense restriccions.

Com que no sabem quant duraran totes aquestes restriccions a les llibertats individuals, i sembla que ens haurem d’acostumar a conviure amb alguna mena de virus, des d’avui mateix ja ens posem a treballar a recol·locar a totes les bandes i activitats d’aquest any a la pròxima edició. Farem mans i mànigues per trobar la manera de mantenir l’essència del MiniBeat, tot i que per aquest any no ens dóna temps a trobar la formula, estigueu segurs de què la trobarem, que aquesta situació la vencerem i ens en sortirem.

Els que ja tingueu l’entrada, us servirà per a la nova data del 19 de setembre del 2021, i als que no us vagi bé, us retornarem l’import. En aquest cas, ompliu el formulari “VENDA ENTRADES” que trobareu a la web del MiniBeat (www.minibeat.cat) amb les vostres dades i us gestionarem el retorn de l’import de l’entrada al moment.

Gràcies per la comprensió i sigueu valents
Visca la cultura alternativa
Salut i força!