Dràstik Punkaires // 12 de juny concert acústic de Manolo Kabezabolo

Contents d’anunciar un bolo que feia temps que en teníem ganes. El pròxim dissabte 12 de juny el Dràstik Punkaires portarà en directe i en format acústic a un dels pioners del punk estatal, en Manolo Kabezabolo, que vindrà amb la re-presentació del seu primer disc ¡Ya Hera Ora!. Mentre seguim a l’exili de la nostra seu social, en tema concerts, ens movem per buscar alternatives i en aquest cas, anem al nostre estimat Campanar de Canovelles, un espai ideal per mantenir totes les mesures antiCOVID que ens demanen. El concert estarà limitat a 125 persones. Així que no badeu si voleu veure aquest crack en directe.

El 28/12/1995, com si d’una innocentada es tractés, Manolo Kabezabolo llançava a través de Gor Discos el seu primer disc “¡Ya Hera Ora!”. Després de dos maquetes on es va començar a forjar la llegenda el cantautor punk, va treure aquest disc únic, que no deixaria a ningú indiferent, per bé o per mal, i que es convertiria en un dels disc més venuts de l’època. Curiosament aquest és l’únic que Manolo Kabezabolo va gravar en solitari, ell i la seva guitarra, res més.

La primera edició es va haver de retirar del mercat a causa de les denúncies per plagi d’alguna banda a la qual el seu “Véndemelo” no va acabar de fer-li massa gràcia. Així, va sortir una segona tirada amb les versions i adaptacions retirades de l’edició de la discordia, que es va llançar en CD i K7.

Ara, 25 anys després, i per primera vegada, s’edita en format vinil, mai millor dit Ja Hera Ora! de la mà de Rock de Kasba, segell encarregat de llançar l’últim disc de Manolo Kabezabolo y los Ke No Dan Pie Kon Bolo  “Tanto Tonto Monta Tanto” (2020).

Paral·lelament a la sortida del disc Manolo Kabezabolo està programant una sèrie de dates en solitari amb un repertori centrat en aquest disc. Un xou preparat amb molta cura ideal per a aquesta època i format ‘covid’, però no per això sense perdre la seva essència ni el sentit de l’humor i la crítica social que sempre l’ha caracteritzat.

Entrada 10€ + 1€ de despeses de gestió