El Festival MiniBeat torna amb força el pròxim 19 de setembre

Molt bones a tothom, el Festival MiniBeat torna, i torna amb força!! Després de tres ajornaments, reunions amb l’ajuntament i el procicat, finalment ens han donat llum verda, si tot segueix com ara, per fer el MiniBeat amb condicions normals. AQUEST COP, SÍ QUE SÍ!!!

Dit això, comencem per anunciar als Azucarillo Kings una banda espectacular que tenim moltes ganes de veure a Granollers, una formació que ens a rerereconfirmat les tres vegades que hem hagut d’ajornar el festival. Una banda que teníem pendent de portar a un dels saraus de l’Arcada Koncerts, portem 24 anys al món de la faràndula, i que finalment es farà realitat.

Els Azucarillo Kings, vint anys després de la publicació del seu primer disc, cansats del tedi estival de Miami, fastiguejats de passar cada putu matí a platges de sorra blanca i piscines en hotels de luxe, farts de jugar al minigolf i inflar-se a Dry Martinis, amb l’únic al·licient vital de repassar, de tant en tant, la cotització en borsa de totes les empreses que componen el poderós i fosc holding empresarial dels Azucarillo Kings, cansats en definitiva d’una vida NORMAL, Azucarillo, Galactican Jungle, Brady de Groom, Dr.Quiroga i Lonely Tasies, han decidit tornar a barrejar-se amb la plebs i venir al pròxim MiniBeat.

Per a això, ajudats pels seus coachers, secretaris, psicòlegs personals i farmacèutics a sou, i molt especialment pel mag dels pegats, Marc Vila, els nostres amics han desenterrat el repertori que tantes cames han fet ballar. Porteu calçat esportiu, muda i un parell de desfibril·ladors.