Comunicat oficial del Festival MiniBeat sobre el quart ajornament

Ens hem estat esperant fins a darrera hora per anunciar que tornem a posposar el MiniBeat. Després de valorar totes les opcions, els organitzadors del Festival, l’associació l’Arcada Koncerts i l’Ajuntament de Granollers, hem decidit de posposar la 5a edició al diumenge 8 de maig del 2022. Amb les condicions actuals no és possible dur-lo a terme amb una mínima decència. Tot i veure que es fan festivals, concerts i que ja tenim una certa millora general, la veritat és que les fortes restriccions a la cultura, ens fan impossible de fer el festival com el coneixem i com volem que sigui.

Som optimistes i resistirem la batzegada, esperem que aquesta vegada sigui la definitiva, tant per la nostra salut mental, com per la de les bandes, artistes i col·lectius participants. Amb les condicions que ens imposen se’ns ha fet impossible trobar la manera de què el Festival MiniBeat no perdi la seva essència, la seva finalitat, que no és més que transmetre als més petits els valors de la música alternativa i de qualitat. Que els nostres fills valorin la música pel que transmet i no per les seves vendes, i que l’actitud és fonamental per encarar les situacions adverses com amb la que estem immersos actualment.

El Festival MiniBeat consta d’una sèrie de concerts i activitats, que són impossibles dur a terme asseguts en cadires i respectant la distància de seguretat que ens marquen desde l’ajuntament i el Procicat. La música del MiniBeat necessita el contacte, necessita llibertat de moviments, necessita la calor i la vitalitat dels més petits sense restriccions.

Amb tot aquest temps sense poder fer el MiniBeat, hi han hagut altes i baixes, tant de bandes, com d’activitats. Estigueu atents a la secció de notícies de la web per estar al cas de les novetats que anem presentant.

Com que no sabem quant duraran totes aquestes restriccions a les llibertats individuals, i sembla que ens haurem d’acostumar a conviure amb alguna mena de virus, des d’avui mateix ja ens posem a treballar a recol·locar a totes les bandes i activitats d’aquest any a la pròxima edició. Farem mans i mànigues per trobar la manera de mantenir l’essència del MiniBeat. Estigueu segurs de què trobarem la fórmula, que aquesta situació la vencerem i ens en sortirem.

Els que ja tingueu l’entrada, us servirà per a la nova data del 8 de maig del 2022, i als que no us vagi bé, us retornarem l’import. En aquest cas, ompliu el formulari “VENDA ENTRADES” que trobareu a la web del MiniBeat (www.minibeat.cat) amb les vostres dades i us gestionarem el retorn de l’import de l’entrada al moment.

Gràcies per la comprensió i sigueu valents
Visca la cultura alternativa
Salut i força!