El Festival MiniBeat canvia de dia i es mou al 19 de juny de 2022

El Festival MiniBeat informa que mou del calendari la seva data, ara passa del 9 de maig al 19 de juny de 2022. A causa de la reorganització de les activitats programades a La Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers cancel·lades durant el període de pandèmia, ens han reubicat el MiniBeat al mes de juny. Des de l’organització demanem disculpes per tota la moguda que suposa el canvi de data, –hi ha coses que se’ns escapen al nostre control– i us emplacem a veure’ns les cares d’aquí a quatre mesos, amb les mateixes ganes i conviccions que les darreres quatre edicions. Esperem que aquesta vegada, tal com va tot, ja sigui la definitiva, i per fi, després de més de dos anys d’espera, es pugui celebrar el Festival MiniBeat amb tota l’energia que tenim acumulada.

Ara ja estem treballant per re-reconfirmar tot el cartell i activitats programades per poder oferir un Festival MiniBeat amb tots els al·licients i sensacions per tornar a ser el festival familiar de música alternativa de qualitat i de referència dins de la cultura underground del nostre país.

Estigueu atents a les novetats i sorpreses que anirem publicant a partir d’ara pels canals habituals. Tenim moltes ganes de tornar-nos a veure les cares tot gaudint d’un dia de música en família.

Els que ja tingueu l’entrada, us servirà per a la nova data del 19 de juny del 2022, i als que no us vagi bé, us retornarem l’import. En aquest cas, ompliu el formulari “VENDA ENTRADES” que trobareu a la web del MiniBeat (www.minibeat.cat) amb les vostres dades i us gestionarem el retorn de l’import de l’entrada al moment.

Gràcies per la comprensió i sigueu valents
Visca la cultura alternativa
Salut i força!