El MiniBeat us dona les GRÀCIES!

Des de l’organització del Festival MiniBeat us volem donar les GRÀCIES a tothom. Bandes, tallers, tècnics, staff, públic, premsa, fotògrafs, al bar de La Troca per aguantar-nos, a la ratafia Maus, a La Pirata, la nostra cervesa… a tothom que ha participat i ha fet possible que la 5a edició fos un èxit de festival.

Tot i les complicacions, posposat quatre vegades, la caiguda a darrera hora dels estimats Azucarillo Kings pel maleït virus i la calor infernal que ens va fer, l’esperit no ha variat i s’ha aconseguit la fita de ser una mica més feliços. Saltar, ballar, caure, aixecar-se, riure i beure.

Els més petits van gaudir d’un dia de música en directe, de dutxes d’aigua i d’una jornada eclèctica on vam poder degustar música rock surf, rumba core, pop, reggae, hip hop, electrònica… per què l’important no és l’estil, és l’actitud, i tothom que va participar ens va donar una lliçó del que volem. Ser amb cos i ànima lliures!!Tornant cap a casa, amb silenci, tenint la música dins del cap i el xiulet a l’orella, i després de dos dies de recuperació física i mental, ja podem dir, que el proper Festival MiniBeat ja està de camí.

Moltes gràcies altre cop!
Salut, punk i fuet!
www.minibeat.cat

Imatge Xavi Piera