El Fusiònia segueix aquest 29 d’octubre amb una vesprada dedicada al post

29/10/2022
Concert 19,20 i 21|25
Dràstik Joanot Martorell, 12. Granollers (BCN)
Portes 18.45h · Donatiu de 10€

Després de la tralla sònica del passat dissabte a l’Estraperlo, el Festival Fusiònica torna aquest dissabte 29/10 amb una vesprada dedicada al POST. Qui estigui cansat, que es prengui unes herbes, perquè nosaltres anem a full. Gasssss

PARDALS // La banda eivissenca de post-rock ens presentarà el seu EP homònim, un àlbum de 5 temes instrumentals intensos i contundents, marcats per estructures que gairebé no es repeteixen i que progressen ràpidament cap a passatges enèrgics, sense caure en llargs desenvolupaments ni altres clichés del gènere.

CALATHEA // Banda formada a Galdakao (Euskadi), ofereixen un so molt cuidat en què mostren influències del post-hardcore ple de matisos i sons una mica pesats al que aporten a més passatges melòdics, acompanyat amb un directe molt intens i emotiu.

DAMASCO // Damasco és una banda establerta a Barcelona amb membres procedents de Lleó, Ponferrada i Barcelona. Compten ja amb una bona trajectòria a l’esquena en altres projectes (Coherence, Refugio, Escolopendra…). El seu nou disc porta per títol “Hamartia” i recorre camins post-hardcore amb influències Screamo, reparteix ràbia i melodia a parts iguals, en una litúrgia de sensacions que se succeeixen cançó rere cançó.