El MiniBeat us dona les GRÀCIES!

Des de l’organització del Festival MiniBeatl’Arcada Koncerts, us volem donar les GRÀCIES a tothom. Bandes, tallers, tècnics, staff, públic, premsa, fotògrafs, a La Pirata, la nostra cervesa… a tothom que ha participat i ha fet possible que la 6a edició fos un èxit de festival.

Tot i les complicacions climatològiques, que vam poder esquivar sortosament, l’esperit dels inicis del MiniBeat no ha variat i s’ha aconseguit la fita de ser una mica més feliços. Saltar, ballar, caure, aixecar-se, riure i beure.

Els més petits van gaudir d’un dia de música en directe, de tallers brutals i d’una jornada eclèctica on vam poder degustar música rock, folk, hardcore, postpunk, pop, reggae, hip hop, electrònica… per què l’important no és l’estil, és l’actitud, i tothom que va participar ens va donar una lliçó del que volem. Ser amb cos i ànima lliures!!

Tornant cap a casa, amb silenci, tenint la música dins del cap i el xiulet a l’orella, i després de dos dies de recuperació física i mental, ja podem dir, que el proper Festival MiniBeat ja està de camí.

Moltes gràcies altre cop!
Salut, punk i fuet!