Projecció del documental MATERIAL SIRLES: UN SEPTENNI

Arriba la FM de Granollers i com ja fa un parell d’anys, també la FM Alternativa. Com que no podem fer concerts al Dràstik i la falta de temps per programar bolos en un altre emplaçament, obrim el Dràstik amb unes activitats que conceptualment ens fan tirar endavant amb la nostra idea de fomentar la cultura fora de les masses.

A partir de la propera setmana ens posarem a treballar per tenir un espai pel 2024 on poder mostrar el potencial en directe de la nostra escena fora de l’àmbit comercial de la FM de Granollers actual.Aquest dissabte 2 de setembre, projecció del documental sobre els SURFING SIRLES, una banda cabdal del nostre imaginari. Comptarem amb membres de la banda que ens mostraran la seva visió sobre la banda.

SINOPSI >> Remenat de vídeos privats, cridòries, entrevistes i concerts del grup català de punk-rock garatger Els Surfing Sirles (2006-2013). Tan caòtic i efervescent com ells mateixos, condensa l’humor, la rauxa i la brillantor d’uns amics que cantaven als ionquis, a les pubilles i als “punkis rumberos”, i es fotien de déu i sa mare.Direcció: Lulu Martorell, Roger La Puente, Martí Sales

DRÀSTIK | 2 setembre 2023 | 19.17h |
Entrada lliure!! Com sempre, només per socis.
Pots fer-te d’oci allà mateix! US ESPEREM
#alamerdalocomercial

…i divendres 1 de setembre, també obrim!!!