Presentació del llibre “Macrofestivales: El agujero negro de la música” amb Nando Cruz

Comencem a desvetllar la programació del Fusiònica 24.0 (2023)
+ Presentació del llibre “Macrofestivales: El agujero negro de la música” amb en Nando Cruz+ Dinar popular + 5a Festa del vinil
⚡️ 07/10/2023
🎯 Dràstik · Granollers, BCN
🏴‍☠️ Obrim portes 11.47h
#HardcoreoBarbàrie
www.fusionica.org

Els grans festivals han esdevingut un fenomen que transcendeix la pròpia música, quan no contribueix directament al seu estrangulament. Mouen milers de milions d’euros, atrauen turisme, exigeixen subvencions, blanquegen marques, exploten artistes i treballadors i saquegen el públic. Tot i així, no hi ha ciutat, gran o petita, que no aposti per un festival d’aquesta mena. Nando Cruz dissecciona en aquest llibre una indústria que ha crescut fins a desbordar-se i ens submergeix en la seva història i secrets per entendre que hi ha darrere aquest cap de setmana bucòlic de confetis, polseres, llums i concerts.