GAS DRUMMERS actuaran al Festival Fusiònica

Il·lusionats de comptar amb una banda de referència de l’underground i del punk rock en general. Amb un directe mític i aclaparador, ompliran l’Estraperlo de Badalona de riffs i descarregues sòniques.

Els G.A.S. DRUMMERS són una banda andalusa de punk rock formada el 1998. Des dels seus començaments el seu habitat natural ha estat la carretera, i no han parat, compartint escenari amb bandes com Rancid, NoFX, Pennywise, Propagandhi, Pixies, Millencolin, Sick of it all, Satanic Surfers, Adhesive i molts més.

Després de 7 discs d’estudi i 1 disc en directe, 10 gires per Europa, 2 gires per Canadà, i col·laborar amb Tim Amstrong, exercint com a banda en un dels seus discos en solitari, el seu últim disc d’estudi “We got the light “, coeditat per Wild Punk Records i Kicking Records a Espanya i França respectivament, els apropa de nou a les arrels punk rock que un bon dia van ser el motor que els va fer formar el grup i va ser enlairat per molts mitjans, tant nacionals com internacionals, com el millor al seu any de sortida.
Ara G.A.S. DRUMMERS intercalen els seus concerts amb la composició de nou material d’estudi per preparar el que serà el seu enèsim assalt a les carreteres del continent i nou salt cap a Amèrica.

Festival Fusiònica 24.0
28 Octubre 2023
Sala ESTRAPERLO ♣ Badalona (BCN) 
ENTRADES