El divendres 22/12, al Dràstik, gravació en directe del programa de ràdio CARA B

29/12/2023 
Gravació en directe programa de Ràdio CARA B
Dràstik 
C/. Joanot Martorell, 12. GRANOLLERSPortes 17.55h / Inici 18.05h
Entrada lliure pel socis

Aquest divendres 29/12 a les 18.05h, gravació en directe al Dràstik del programa de ràdio CARA B de Ràdio Intermitent. Amb la presència d’en Xavi Garriga i on amb el conductor del programa Sergi Palau es centraran amb el grup britànic Pink Floyd. 

En algunes ocasions quan un grup de música edita un single dedica la cara A al tema que vol promocionar i la cara B a la raresa. A les cares B dels vinils s’hi pot trobar un tema no tan comercial i, de vegades, una cançó que ni tan sols estarà dins del LP del grup. Segurament serà el tema més buscat per l’amant de la música que vol fer créixer la seva col·lecció.

I precisament això serà el que vol aconseguir Cara B, el programa dirigit, presentat i editat per en Sergi Palau, que podeu trobar allotjat a Ràdio Intermitent. Aquest programa vol fugir de la música comercial i més coneguda. Cara B fuig de grans altaveus i d’allò que ressona per qualsevol cantonada. Cara B són 60 minuts d’una collita musical selecta per a les oïdes més refinades. Una tria feta amb cura i delicadesa, amb passió i expertesa. 60 minuts de deler.

RÀDIO INTERMITENT