Taller de creació de VIDEOCLIPS DIY al Dràstik

El proper dissabte 9 de març, al Dràstik farem un TALLER DE VIDECLIPS DIY, especial per totes les bandes que vulguin aprendre quatre nocions bàsiques per fer-se els seus propis videoclips. Anirà a càrrec del realitzador GONZALO MARCUZZI de Documentalidades.
Guardeu-vos el dia de la primera sessió:
9 MARÇ⚡️18.46h⚡️DRÀSTIK⚡️GRANOLLERS (BCN)

BASES
Aspectes tècnics bàsics:
– Càmeres, trípodes, etc – les posa el taller
(Els assitents al taller poden portar els seus dispositius)
– Metodologies i maneres de fer: ÉS UN TALLER MERAMENT PRÀCTIC, no es pretén fer un procés de formació o aprenentatge estructural o vertical, des del minut zero és FER i amb això aprenem.

⚡️ SESSIÓ 1
Lloc: Dràstik Joanot Martorell, 12. GRANOLLERS (BCN)
Dia: 9 de març 2024
Hora: 18.46h
Durada: 1 hora
Donació: 10€
Intro, ens coneixerem i a partir d’una cançó puntual o una IDEA (o diverses idees prèvies portades per la gent), tindrem un punt de partida concret per començar a treballar immediatament i sobretot de cara a les sessions 2 i 3. Temes rellevants: Factibilitat real, procés de producció, localitzacions / protagonistes, i contingut del clip i tot sobre això.

⚡️ SESSIÓ 2
Lloc: Dràstik Joanot Martorell, 12. GRANOLLERS (BCN)
Dia: 6 d’abril 2024
Hora: 18.46h
Durada: 1 hora
Donació: 10€
Procés previ a la realització del videoclip, guionatge i tots els detalls previs a les filmacions, necessitats tècniques, localitzacions definides, horaris, participants, so i tot allò que necessitem acordar, deixant obert el guió per al procés final de muntatge i edició. Cada projecte quedarà definit en aquesta classe.
Un cop registrat el material de cada projecte quedarem directament comunicats i el professor coordinarà que tots tinguin el material rodat i en un ordre adequat de cara a pre-guionar el muntatge final.

⚡️ SESSIÓ 3
Lloc: Dràstik Joanot Martorell, 12. GRANOLLERS (BCN)
Dia: 13 d’abril 2024
Hora: 18.46h
Durada: 1 hora
Donació: 10€
Amb el material ja registrat i previsualitzat degudament, encararem el procés de muntatge i edició dels videoclips.

EL TALLER OFEREIX LA POSSIBILITAT DE FER UN VIDEOCLIP REAL DE LA TEVA BANDA, EN AQUEST CAS, EL PREU DEL VIDEOCLIP ACABAT SERAN DE 100€ AMB FACILITATS DE PAGAMENT (MÉS BARATO, EL PRICA). AL MATEIX TALLER PODRÀS AMPLIAR LA INFORMACIÓ I POSSIBILITATS.

MOSTRA VIDEOCLIP REALITZAT PEL GONZALO