El Dràstik torna a la B1 el proper 1 de juny

ROTOFIL KHONAAR + GATZARA + GOLÍAT
Nau B1 C/. Enric Prat de la Riba, 77. GRANOLLERS
>> Com arribar
Portes 20.14h / Inici 21.07h
ENTRADA 10€ i per KOOBIN de l’Ajuntament de Granollers

ROTOFIL KHONAAR. En aquesta terra, hi ha imbècils bons i dolents. Rotofil Khonaar són, però un altre d’una classe a part, un híbrid sonor que creua la selva, drum and bass, punk i metall, poppers i cervesa sense alcohol. Aquest duet hiperactiu de Tolosa de Llenguadoc ens porta a la psicodèlia urbana i el brutalisme rural, entre el baix i la bateria el missatge és clar com el cristal·lí: “Drum! Tambor! Bateria i baix!. Casi na!!

GOLÍAT és un trio de músics del Vallès format per Marçal S. Rubal (guitarra i veus), Marçal Itarte (baix i veus) i David C. Güell (bateria). Generalment la seva música és bastant difícil de classificar; el so varia des del heavy metal amb elements progressius fins al stoner rock, passant per tota classe de sons post-rock. De fet, ells mateixos es defineixen com a un «trio criminal de post-el que siga».

GATZARA  el nou punk corrupte des de Molins sense rei.