TOT L’EQUIP DEL MINIBEAT US DONA LES GRÀCIES!

Des de l’organització del Festival MiniBeat, l’Arcada Koncerts, us volem donar les GRÀCIES a tothom. Bandes, tallers, tècnics, staff, públic, premsa, fotògrafs, a La Pirata, la nostra cervesa… a tothom que ha participat i ha fet possible que la 7a edició fos tot un èxit de festival.

Nosaltres som DIY “do it yourself”, ens agrada fer-nos nosaltres tot el que podem, sabem que no tot surt perfecte, però ens surt de l’ànima, continuem amb l’esperit dels inicis del MiniBeat, que no ha variat amb aquestes 7 edicions. S’ha tornat a aconseguir la fita de ser una mica més feliços. Saltar, ballar, caure, aixecar-se, riure i beure.

Els més petits van gaudir d’un dia de música en directe, d’uns tallers brutals i d’una jornada eclèctica on vam poder degustar música rock, folk, hardcore, postpunk, pop, rock psicodèlic, hip hop, electrònica… per què l’important no és l’estil, és l’actitud, i tothom que va participar ens va donar una lliçó del que volem. Ser amb cos i ànima lliures!!

Tornant cap a casa, amb silenci, tenint la música dins del cap i el xiulet a l’orella, i després d’uns dies de recuperació física i mental, ja podem dir, que el proper Festival MiniBeat ja està de camí.

Moltes gràcies altre cop!
Salut, punk i fuet!