[01.04.2023] Tot un dia de música per donar suport al Dràstik, seu social de l’Arcada Koncerts, associació que porta més de 25 anys dinamitzant la cultura alternativa a Granollers i rodalies.

DISSABTE 1 D’ABRIL 2023
12h. | Masía Masferrer | MONTORNÈS DEL VALLÈS, Barcelona
Ticket >> bo d’ajut 10€ >> COL·LABORA


PER CONFIRMAR ASSISTÈNCIA
>> CALÇOTADA + BUTIFARRADA + MONGETADA
(Tindrem menjar vegà i macarronada pels més petits)
Imprescindible reservar indicant el nombre de persones que vindreu i així poder comptar amb vosaltres, qui no confirmi no tindrà assegurat el plat a taula.
COMPREU EL TICKET AQUÍ o bé ENVIANT UN MAIL INDICANT TOTS ELS QUE VINDREU


FASE 1 >> Des del passat 15 de desembre, ens han precintat el Dràstik per incomplir la normativa municipal de soroll de Granollers (estem a 6dbs). El fet de ser una associació sense ànim de lucre, que portem més de 25 anys lluitant per la cultura de base, fanàtics del directe, programar les activitats de tarda, acabant a les 21h i respectar al màxim als veïns, no és suficient per què amb les reunions amb els responsables de cultura de l’Ajuntament ens donessin un paraigua de suport. La normativa és clara, ens demanen les mateixes condicions d’aïllament que a una sala comercial que acaba la seva activitat de matinada. La primera fase és per la reobertura del Dràstik, la seu social de més de 1.300 socis de l’associació, i que consta de la instal·lació d’un limitador certificat i connectat a l’Ajuntament juntament amb un certificat de correcta instal·lació del tècnic corresponent.

El Dràstik Desprecintat Fest. VOL.01 és per cobrir les altes despeses de tot aquest procediment. Som persistents i cabuts, continuarem endavant, per això demanem el suport a tots els que heu passat pel Dràstik i voleu continuar passant per gaudir d’activitats alternatives i no comercials. La lluita continua i no pararem, en tenim ganes i arribarem fins al final. Hardcore ø Barbàrie. T’apuntes?

Pots donar suport de vàries maneres,
– Adquirir un fantàstic calendari de l’Arcada Koncerts del 2023 > AQUÍ
– Descarregant el recopilatori Dr​à​stik VOL​.​01 “a 17dbs de l’infern” acabat de remasteritzar per SOBRAFLOW i on 72 bandes de les més interessants de l’escena ja ens van donar el seu suport > AQUÍ
– Adquirir un ticket / Bo d’ajut pel Dràstik Desprecintat Fest. VOL.01 (1 d’abril 2023) amb la participació d’11 bandes de primer ordre, dinar popular (calçotada, butis i mongetada) i una companyia espectacular > AQUÍ

BANDES QUE DONEN SUPORT
– Perro Pachingo (Rumbacore immortal)
– Tangana (La Roca Petanca core)
– Mutant Clan (Rap mutant per saltar fins a l’èxtasi)
– Gaua (Nit, foscor i boira amb purpurina)
– Dalla (Sants Hardcore or die)
– Runä (Hardcore del Montseny)
– Nebur (Trash core México cabrones)
– El Bruixot del Montnegre (Càndid acústik core)
– Arma to Burn (Trio Stoner a lo Karma to Burn)
– Amatraka (Antifolk per la vena)
– Sictor Valdaña (Folk punk garatgero)

Començarem a les 12 de migdia amb els concerts, el vermut, dinar de calçotada amb butis i mongetes del ganxet de Can Genís.

Des de l’associació l’Arcada Koncerts volem agrair el suport a totes les bandes que participen al Dràstik Fest. i a l’associació de músics de Masferrer, per cedir l’espai i col·laborar amb el projecte.

Col·labora: Kinki Records, Associació de Músics de Masferrer i Sobraflow

LLUITEM PER LA LLIBERTAT I L’AUTOGESTIÓ
12 de música nonstop!
Som més i mai en tenim prou!
HARDCORE Ø BARBÀRIE

#VolemConcertsAlDràstik
#alamerdalocomercial