DRÀSTIK // Cultura alternativa, no comercial i autogestionada

Al 2016 va néixer a Granollers un nou projecte cultural, la seu social de l’Arcada Koncerts. No som un bar, no som una sala de concerts i obrim quan podem. El Dràstik és un espai privat, la seu social de l’associació que gestionem totalment de manera DIY (do it yourself) i sense cap ànim de lucre, on ens reunim per parlar, organitzar, debatre i escoltar música. Per això us demanem que respecteu els artistes, les instal·lacions, els veïns i la nostra manera de fer.

Aquest projecte s’inicia per la falta d’un espai propi amb les condicions per poder desenvolupar les nostres activitats, un lloc a on poder agrupar-nos i compartir experiències. L’Arcada Koncerts fa 25 anys que organitzem mogudes com el Fusiònica, festival independent i no comercial bandera de l’associació que porta celebrant-se des del 1997, el Dràstik, espai propi i seu social on fem les nostres activitats i el MiniBeat, Festival familiar de música alternativa. Ens hem mogut organitzant concerts per l’InCívic Zone de St. Feliu de Codines (segona casa), per la Roca el Vallès, per Lliçà d’Amunt, per Parets, per Montornès, per St. Feliu de Guíxols, per Manresa, per Barcelona i fins i tot per Granollers. Ara a arribat el moment de parar de donar voltes i centrar-se en un espai, serà l’edat?

Doncs, per tirar endavant aquest projecte, ens fa falta el suport de la gent, de molta gent, gent inquieta i inconformista del Vallès, rodalies i del món mundial, com més gent siguem, més força tindrem i més ens farem sentir. El DRÀSTIK  és un lloc obert únicament als socis i sota el paraigua de l’Associació de l’Arcada Koncerts. Per poder participar d’aquest projecte, únic a la zona, tan sols caldrà que et facis soci i omplir el formulari amb les teves dades, que seran inteansferibles a tercers, i una aportació de 5 euros. És una iniciativa on tots els socis hi podran participar activament. Un espai privat on només si pot accedir amb el carnet de soci.

Segons ens deia un avi nostre, hi han tres maneres d’encarar les coses: mirar com passen, preguntar-se perquè passen i la d’assegurar-se de què passin, nosaltres anem per la tercera, ja que ja n’estem farts de les altres dues opcions. Tenim il·lusió i moltes energies posades en aquest projecte, sabem que no serà fàcil, però amb el respecte com a base, podrem arribar a assolir els nostres somnis. Perquè si no ens deixen somiar, no els deixarem dormir!! Gràcies i salut!