El Dràstik torna a la B1 el proper 1 de juny

ROTOFIL KHONAAR + GATZARA + GOLÍAT
Nau B1 C/. Enric Prat de la Riba, 77. GRANOLLERS
>> Com arribar
Portes 20.14h / Inici 21.07h
ENTRADA 10€ i per KOOBIN de l’Ajuntament de Granollers

ROTOFIL KHONAAR. En aquesta terra, hi ha imbècils bons i dolents. Rotofil Khonaar són, però un altre d’una classe a part, un híbrid sonor que creua la selva, drum and bass, punk i metall, poppers i cervesa sense alcohol. Aquest duet hiperactiu de Tolosa de Llenguadoc ens porta a la psicodèlia urbana i el brutalisme rural, entre el baix i la bateria el missatge és clar com el cristal·lí: “Drum! Tambor! Bateria i baix!. Casi na!!

GOLÍAT és un trio de músics del Vallès format per Marçal S. Rubal (guitarra i veus), Marçal Itarte (baix i veus) i David C. Güell (bateria). Generalment la seva música és bastant difícil de classificar; el so varia des del heavy metal amb elements progressius fins al stoner rock, passant per tota classe de sons post-rock. De fet, ells mateixos es defineixen com a un «trio criminal de post-el que siga».

GATZARA  el nou punk corrupte des de Molins sense rei.

Continue reading

Taller de creació de poesia punk al Dràstik

3 i 17/2/2024 
TALLER DE CREACIÓ DE POESIA PUNK (2 sessions)
Dràstik 
C/. Joanot Martorell, 12. GRANOLLERS
Inici 11.47h fins les 13.47h
Donatiu de 20€ per les dues sessions, només per a socis
(Pots fer-te soci al Dràstik mateix per 5€ i tindràs accés fins a l’eternitat)
APUNTAT >> envians un mail i reserva la teva plaça

This is just a punk rock song:
Taller de creació de poesia punk alhora del vermut.

Macky, cantant d’Againsters i Mostros i escriptora a estones, ens proposa un taller d’escriptura creativa a temps real a partir de lletres de cançons punk i un munt de trucs barats per curtcircuitar el perfeccionisme i la por de començar.

Continue reading

EJACULANT DIARREA, el xou d’en Roger Peláez al Dràstik

2/1/2024 
EJACULANT DIARREA 2
Dràstik 
C/. Joanot Martorell, 12. GRANOLLERSPortes 19.14h / Inici 20.05h
Donatiu de 5€, només per socis
(Pots fer-te soci al Dràstik mateix per 5€ i tindràs accés fins a l’eternitat)

Ejaculant diarrea és el nou projecte d’en Roger Pelàez on s’embarca de nou en aquesta recerca d’un mateix dintre de l’interior propi sense saber que, al final, on es troba és a fora seu i dins dels altres. L’espectacle consta de parts ballades, parts cantades i parts parlades. Es cita incorrectament als grans clàssics i s’invoca de forma fallida a grans personalitats escèniques en un popurri desastrós que pretén deixar la moral del públic ensorrada més que no pas recrear-lo o edificar-lo. Un espectacle absolutament deseducatiu. Inspirat pels moments més baixos de l’individu com a persona. 

Continue reading

El divendres 22/12, al Dràstik, gravació en directe del programa de ràdio CARA B

29/12/2023 
Gravació en directe programa de Ràdio CARA B
Dràstik C/. Joanot Martorell, 12. GRANOLLERSPortes 17.55h / Inici 18.05h
Entrada lliure pel socis

Aquest divendres 29/12 a les 18.05h, gravació en directe al Dràstik del programa de ràdio CARA B de Ràdio Intermitent. Amb la presència d’en Xavi Garriga i on amb el conductor del programa Sergi Palau es centraran amb el grup britànic Pink Floyd. 

Continue reading

Dràstik B1. El 22 de novembre, concert dels nord-americans LORD FRIDAY THE 13TH i ZANAHORIONS a Granollers

22/11/2023 
LORD FRIDAY THE 13TH + ZANAHORIONS
Nau B1 C/. Enric Prat de la Riba, 77. GRANOLLERS
>> Com arribar
Portes 20.05h / Inici 20.35h
ENTRADA Anticipada 8€ / Taquilla 10€

Des del nostre exili forçat del Dràstik, tornem a la nostra estimada sala Nau B1, una sala on ja vam fer gran part del passat Festival Fusiònica i on seguirem mentre ens quedin ganes d’escoltar bona música i gaudir de directes memorables com aquest, que tot i ser un dimecres, serà espectacular.

Continue reading

Presentació del llibre “Macrofestivales: El agujero negro de la música” amb Nando Cruz

Comencem a desvetllar la programació del Fusiònica 24.0 (2023)
+ Presentació del llibre “Macrofestivales: El agujero negro de la música” amb en Nando Cruz+ Dinar popular + 5a Festa del vinil
⚡️ 07/10/2023
🎯 Dràstik · Granollers, BCN
🏴‍☠️ Obrim portes 11.47h
#HardcoreoBarbàrie
www.fusionica.org

Els grans festivals han esdevingut un fenomen que transcendeix la pròpia música, quan no contribueix directament al seu estrangulament. Mouen milers de milions d’euros, atrauen turisme, exigeixen subvencions, blanquegen marques, exploten artistes i treballadors i saquegen el públic. Tot i així, no hi ha ciutat, gran o petita, que no aposti per un festival d’aquesta mena. Nando Cruz dissecciona en aquest llibre una indústria que ha crescut fins a desbordar-se i ens submergeix en la seva història i secrets per entendre que hi ha darrere aquest cap de setmana bucòlic de confetis, polseres, llums i concerts.