Concert // Autodestrucció (acústic) + projecció documental “Un lloc on caure mort”

Quan:
02/12/2017 @ 11:00 am – 3:00 pm
2017-12-02T11:00:00+01:00
2017-12-02T15:00:00+01:00
On:
Dràstik Punkaires
Joanot Martorell 12
GRANOLLERS (Barcelona)
Preu:
3€


Sobre el documental “Un lloc on caure mort”

Documental sobre el cantant del grup punk-bronca del Montseny “Autodestrucció” en plena crisi vital. La dicotomia entre el que és públic i privat, punk i família, farlopa i gintònics, tradicions i trencaments. “Un lloc on caure mort” mostra la revolució diària de portar la teva família pel bon camí al mateix temps que cantes himnes nihilistes i antisistema.

“Un lloc on caure mort”, dirigit per M. A. Blanca i Raúl Cuevas, presenta un retrat nu de la doble vida de Càndid Coll, alternant les nits de concerts de música punk, alcohol, drogues i alguns matins de ressaca a casa amb escenes de la seva vida familiar, on descobrim el seu fan més incondicional: el seu fill petit, en Guifré. El seu pare el fa riure, cantar, ballar i tocar música amb passió. Una vida de contrastos, on el tema de fons és com ser un verdader punk, una persona honesta amb ella mateixa en el trànsit de la joventut a la maduresa, amb les promeses que es va fer de jove en la memòria, com la de no tenir fills, que es van transformant amb el pas del temps i que sacsegen el fràgil equilibri de no trair-se a un mateix.


* Dràstik Punkaires, seu social de l’Arcada Koncerts i del Col·lectiu Punkaires amb accés només per socis. Et pots fer soci el mateix dia per només 5€.

Leave a Comment.