DRÀSTIK PUNKAIRES FEST! “Tot per un sostre”

El Vallès es mobilitza i dóna suport al projecte del DRÀSTIK PUNKAIRES de Granollers. Organitzem un festival per recollir fons i acabar d’insonoritzar el local. Vindran tot de bandes que col·laboren i donen suport a un projecte que es basa en la cultura alternativa, no comercial i autogestionada.
Adjuntem el cartell i el manifest on explica tota la situació.
A Granollers volem cultura!!
A Granollers volem el Dràstik Punkaires!!
T’esperem al campanar per defensar el que és nostre!!!
Endavant!!

COMUNICAT DEL DRÀSTIK PUNKAIRES

Fa poc més de dos anys que l’associació l’Arcada Koncets i del Col·lectiu Punkaires es van unir per crear un espai de reflexió, diversió i crítica, el Dràstik Punkaires. Vam iniciar el projecte de la seu social a Granollers, un espai petit i humil, imprescindible i necessari, 850 socis ens avalen, un lloc on donar cabuda a les inquietuds dels que ens agrada la cultura del subsòl, sense ànim de lucre i amb activitats no comercials. Un espai on donar un altaveu a la base de la cultura i la contracultura. A causa de la mancança de la ciutat de Granollers en oferir espais de petit format on poder deixar anar els nostres somnis, el vam crear del no res. Sorgit de la voluntat d’uns quants activistes culturals i superant tota mena de dificultats, hem arribat a la situació actual. Un veí ens a posat una queixa per soroll a l’ajuntament i ens han paralitzat les actuacions en directe fins que no insonoritzem l’última part que ens falta, el sostre del local.

Portem prop d’un any realitzant tots els tràmits i accions oportunes per poder obtenir un permís d’activitats i així poder gestionar el local amb la calma justa i el necessari respecte als veïns. Ara ho teníem tot en regla, però sembla que les demandes de l’administració continuen. Sabíem que no seria fàcil crear un espai d’aquestes característiques, que ens trobaríem moltes dificultats, que hauríem de lluitar, i precisament això és el que seguirem fent. Sempre des del respecte i la complicitat de tots els implicats, farem les millores necessàries per poder reprendre les activitats en directe el més aviat possible. Per aquest motiu, demanem el suport dels socis, no socis, amics i enemics, per tirar en endavant el projecte del DRÀSTIK PUNKAIRES FEST! “Tot per un sostre”, un festival on poder recopilar els recursos necessaris per acabar amb les millores al local.

El pròxim 14 de desembre celebrarem el DRÀSTIK PUNKAIRES FEST! “Tot per un sostre”, el festival es celebra a la mítica sala del Campanar de Canovelles.

Per l’ocasió s’han creat dos tipus de donatius en forma d’entrada:
Entrada a 10€ i Entrada + Samarra Dràstik Punkaires a 20€.
Esperem el teu suport per tirar endavant aquest projecte.

CONCERTS al Campanar (C/. Sant Feliu, 4-6, Canovelles, Barcelona)Seguim lluitant. Sigues realista, demana l’impossible.
Dràstik Punkaires, Novembre 2019