Apunteu a l’agenda, la sisena edició del Festival MiniBeat serà el 7 de maig del 2023!

El Festival MiniBeat és un festival familiar de música alternativa, que se celebra amb horari diürn (10.30-19h) a la fantàstica Fàbrica de les Arts Roca Umbert de Granollers, Barcelona. Un espai per crear nous adeptes al fascinant món de la música i la cultura underground.

Una iniciativa que sorgeix de les ganes d’oferir una jornada per a tots els públics i amb la música com a màxima protagonista. Un Festival que vol aglutinar a tots tipus de públic; públic infantil, públic juvenil i públic adult. Una proposta lúdica que vol oferir altres mirades  dins del món musical. Un recital de propostes que tenen per objectiu donar una visió musical més àmplia així com, desmarcar-se de la música de masses.

MiniBeat neix de les persones, però sobretot dels neguits i de les inquietuds artístiques i culturals. El festival sorgeix sobretot de la il·lusió per mostrar música, però sobretot de les ganes d’ensenyar i exposar altres realitats artístiques. MiniBeat és un esforç per proposar altres pedagogies musicals.

www.minibeat.cat